Σχολή οδηγών OneWay στη Λευκωσία

Σκοπός της σχολής οδηγών στη Λευκωσία, OneWay Driving School είναι η εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών, τόσο στο πρακτικό όσο και στο θεωρητικό μέρος της εξέτασης. Στη σχολής οδηγών OneWay προετοιμαζουμε τους υποψηφίους οδηγούς για απὀκτηση μαθητική άδεια οδήγησης, απόκτηση άδεια οδήγησης αυτοκινήτουάδεια οδήγησης μοτοσικλέτας και επαγγελματική αδεια οδηγησης(Γ Φορτηγού και Δ Λεωφορείου).

Η φιλοσοφία της σχολή OneWay Driving School είναι οι επιτυχόντες νέοι οδηγοί εκτός από την απόκτηση αδείας οδηγού, να αποκτούν γνώσεις σε θέματα ασφάλειας και οδικής συμπεριφοράς.

Για να πετύχουμε αυτό το στόχο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη κατανόηση του χειρισμού κάθε οχήματος από το υποψήφιο οδηγό, κάτω από διαφορές συνθήκες κυκλοφορίας (κατοικημένες περιοχές, λεωφόροι, αυτοκινητόδρομοι) όπως και στις περιοχές όπου πραγματοποιούνται οι εξετάσεις.

Η σχολή μας είναι από τις μεγαλύτερες σχολές οδηγών της Λευκωσίας, διαθέτη σύγχρονα, καινούρια αυτοκίνητα τα οποία είναι εύκολα στο οδήγημα από τους υποψηφίους οδηγούς (αυτόματα ή με ταχύτητες).

Our Cars OneWay Driving School Nicosia

Copyright © 2024 G.X.P. ONEWAY DRIVING SCHOOL LTD. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL